sunnuntai 21. elokuuta 2016

VIIKONLOPPU

Moikka kaikille!

Perjantaina Henriikka tuli meille koulun jälkeen yöksi. Alkuillasta molempien määränpäänä oli nuortenilta.
Oli ihanaa palata nuorten iltaan kesätauon jälkeen. Syys starttina ei tehty oikeen mitään erikoista, pääasiassa hengailua ja uuden nuorisopastorin esittely. Ai niin, melkein tärkein asia unohtui syötiin myös <3.

Tälläinen pieni välimaininta ennen kuin jatketaan postausta eteenpäin.. Mua voi seurata snäpissä nimellä @vanessaelle99.

Nuortenillassa oltiin iltakymmeneen ja loppuilta katsottiin youtube videoita ja mentiin nukkumaan.

Launtaina eli eilen mentiin Hyvinkäälle pienille shoppinkeille ostamaan tarpeellisia juttuja. Käytiin myös siinä samalla  syömässä kiinalaisessa.


Syömisen jälkeen Pauliina liittyi meidän seuraan ja oltiin pitkä tovi willassa.
Willan ostoksista myöhemmin tulossa postausta!
Ilma eilen oli tosi upea, joten sitten kun oltiin oltu kyllästymiseen asti ostoksilla ja sisällä, mentiin ottamaan kuvia.

Paita: Gina Tricot
Farkut: Bik bok
 
Perjantai-iltana ekstemporee päätettiin mennä lauantai-iltana Lucaksen ilmaiskeikalle, kun kerran oltiin Hyvinkäällä ja Lucas kanssa joten miksipä ei :D. 
Pakko myöntää, että en oo ikinä ollut mikään Lucaksen fani, mutta oon aina tykännyt sen biiseistä. 
Eilen kumminkin jotenkin pieni fanius(en tiedä onko toi suomea haha) iski Lucasta kohtaan, en tiedä vaikuttiko Lucaksen live vedot siihen että aloin hieman enemmän tykkäämään siitä.. 


Kokonaisuudessaan viikonloppu oli onnistunut! Kiitos kaikille, jotka oli mun upeessa viikonlopussa mukana. 
Tää sunnuntaipäivä menee kotona kerätessä voimia tulevaan viikkoon ja illemmalla taas tuttuun tapaan Stationille(Jokelassa sijaitseva seurakunta) Toivotaan, että mä en tule kipeäksi, koska eilis illasta asti mulla on ollut kurkku vähän karheana.. 

Hyvää sunnuntaita ja loppu viikonloppua! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti